Sandra Palmi kogemuslugu

Külastasin Medemist esmakordselt aastal 2017 ning sellest ajast alates olen olnud truu püsiklient.

Nahamured, mis on leidnud lahenduse

Esmane pöördumine oli seoses tülikate karvadega soovimatus piirkonnas. Edasi otsisin abi oma akne probleemile ning sellest tekkinud punetusele ja armidele. Selle ravikuuri ajal sain spetsialistidelt palju nõu ka oma üldise elustiili ja näo hooldamise osas. Võin julgelt öelda, et sellest hetkest muutus kogu minu arusaam aknelise naha hooldamise osas. Sain kindlust, et igale probleemile on lahendus, tuleb vaid teada, milline on sinu nahatüüp.

Võitlus akne ja sellest tekkinud armidega on mul olnud pikaaegne ning Medemisest saadud abi on olnud minu jaoks hindamatu. Tänasel päeval käin regulaarselt iga sügis fotonoorenduses. Natuke vaevab mind endiselt punetus ning samuti aitab fotonoorendus suvest tekkinud soovimatust pigmendist vabaneda, mis sõltumata regulaarsest spf 50 kasutamisest ikkagi kangekaelselt tagasi tuleb. Protseduuride kohta sain juba enne esimest visiiti kodulehelt väga palju informatsiooni. Mulle meeldib enne valiku tegemist kõik endale põhjalikult selgeks teha ning selles osas on Medemise kodulehekülg väga informatiivne.
Nagu juba eelnevalt kirjeldasin, siis olen väga palju võidelnud akne ning sellest tekkinud punetuse ja armidega. Lisaks Medemises teostatud happekoorimistele ning punetuse ja armiravile, olen viimastel aastatel oluliselt muutnud enda koduhooldust. Medemise spetsialistid on aidanud mul esmalt mõista regulaarse koduhoolduse olulisust, regulaarse spf-kreemi kasutamise olulisust ning aidanud mul leida just enda nahale sobivad tooted. Need viimased muide ei pruugi sugugi kallid olla, vaid on tihti just üsna tasukohased! Tänasel päeval julgen öelda, et edasiminek on olnud uskumatu ja tulemused on tõstnud oluliselt minu enesekindlust.

Profhilo protseduur

Profhilo proovimise osas olin kohe väga põnevil. Nüüd, kus olin saanud akne pigem kontrolli alla, hakkasingi vaikselt vaatama protseduuride valikut laiemalt. Protseduuri esimene meeldiv üllatus oli selle kiirus ja valutus. Pean tunnistama, et punetuse ravi järgselt oli sedasorti kiire ja valutu protseduur tõeline õnnistus! Teine meeldiv üllatus oli taastumine.  Juba sama päeva õhtuks ei olnud peaaegu midagi märgata. Mul tekkis ühte kohta siiski hiljem sinikas, aga sellele kohale viitas spetsialist protseduuri käigus ja teadsin sellega arvestada. Sinikas oli väga kerge ning sain ta meigiga katta. Nahaõe Mari Karpenderi puhul meeldis mulle, et ta oli aus ja konkreetne. Tajusin, et saan teda täielikult usaldada. Ta selgitas mulle kõik lahti ning vastas kenasti kõigile küsimustele.

Tulemus oli tõeliselt modelleeriv – põsed ja lõuajoon joonistuvad kaunilt välja. Eriti meeldib mulle, et sedasorti protseduurid rõhutavad loomulikku ilu, tulemus on värske ja kaunis!

Olen tundnud end Medemises alati hästi ja hoitult. Mulle väga meeldib Medemise filosoofia, et oluline on rõhutada loomulikku ilu ja igale probleemile on lahendus. Tänapäeval on väga palju häid võimalusi nahaprobleeme kontrolli alla saada, julgustan igal juhul abi otsima. Teinekord piisab vaid koduhoolduse muutmisest.

Pean lugu, et Medemise spetsialistid töötavad põhimõttel “vähem on rohkem”, see kattub ka minu vaatega ilumaailmale.